Aurora metsätähti juhla korvakoru 3os.

47,00€
9,00€/kk
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Aurora metsätähti juhla korvakoru 3os.

Metsätähti Juhla-malliston riipukset ja korvakorut ovat sirompi vaihtoehto AURORA Metsätähti-korujen rinnalla. Metsätähti Juhla - koruissa pienestä tulee suurta.

Näissä korvakoruissa sirot pienet osat näyttäytyvät kauniina kokonaisuutena. Korvakorut ovatkin varma valinta juhlavampiin tähtihetkiin itselle tai lahjaksi.

Korvakorujen kokonaispituus on 7 cm. Ne sopivat hienosti yhteen Metsätähti rannekorun tai kaulakorun kanssa.

Metsätähti Juhla-malliston korut on valmistettu kotimaisesta koivusta ja niiden metalliosat ovat allergisoimatonta kirurginterästä.

AURORA puukorujen materiaalina käytetään suomalaista koivuvaneria, mikä on kestävä materiaali myös koruissa. Sen käytössä kannattaa kuitenkin muistaa muutama perussääntö. Korujen sovittaminen asun kanssa kannattaa tehdä meikkaamisen ja hiusten muotoilun jälkeen, sillä korut ovat arkoja erilaisille kemikaaleille. Kemikaalien kanssa kosketuksiin joutuneen korun pinta voi kärsiä ulkomuodoltaan ja koru voi vaurioitua. 

Koska puukorut eivät välitä vedestä, tulee niiden puhdituksessakin välttää runsaan veden käyttöä. Suosittelemme puhdistamaan korun pinnan vain tarvittaessa, kuivalla puuvillakankaalla pyyhkimällä. AURORA puukorujen metalliosat ovat kirurginterästä, mikä säilyttää värinsä tummumatta.

AURORA puukorut on tehty
- Sinulle, joka arvostat suomalaista osaamista ja yksilöllistä kauneutta.
- Sinulle, joka haluat tehdä kestäviä ja vastuullisia hankintoja.
- Sinulle, joka koet suomalaisen luonnon merkitykselliseksi.

Käytä siis koruasi ilolla ja ylpeydellä, olet tehnyt vastuullisen valinnan.


hakusanat: korvakoru, korvakorut, lumous

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio