Kaurilan sauna Deovoide Alppiruusu

14,90€ 298,00€/l
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Kaurilan sauna Deovoide Alppiruusu

Helppokäyttöinen Kaurilan Saunan deovoide auttaa pitämään kehon raikkaana koko päivän. Voidemainen deodorantti on helppo levittää kainaloihin, ja sen sisältämät kookosöljy ja sheavoi kosteuttavat samalla kainaloiden herkkää ihoa. Tämä deovoide toimii myös silloin, kun kuumat paikat ovat päässeet jo yllättämään, eli laitat vain deovoidetta kainaloihin ja tuoksut taas raikkaalta.

FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Valmistettu käsityönä Helsingissä

100% Vegaani

PAKKAUS

50ml purkki

Toimii erittäin hyvin myös rankemmissa olosuhteissa, joten Kaurilan Saunan deovoide on luotettava kumppani treeneihin, retkille tai vaikka illanviettoon.

Deovoidetta levitetään sormin, ja jos satut ottamaan liian ison annoksen, niin sipaise loput voiteesta vaikka varpaisiin. Tämä deovoide pitää nimittäin myös jalat raikkaina.

Kaurilan Saunan deovoide ei sisällä alumiinia eikä näin ollen ole antiperspirantti eikä vähennä hikoilua. Antiperspirantit vähentävät hikoilua tukkimalla ihohuokosia ja tästä syystä niissä on alumiiniyhdisteitä.

Kaurilan Saunan deovoide ei sisällä alkoholia, alumiinia, väriaineita eikä keinotekoisia. Se on siis erittäin ekologinen ja eettinen valinta ja se on valmistettu käsityönä Helsingissä. Vegaaninen deovoide ei sisällä mehiläisvahaa.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio