Korut

Tervetuloa tutustumaan koruvalikoimaamme, joka kätkee sisäänsä kauneutta, tyyliä ja persoonallisuutta! Korut ovat enemmän kuin pelkkiä asusteita – ne ovat tapa ilmaista itseään, kertoa tarinoita ja kantaa mukanaan merkityksiä ja muistoja.

Aarikka

Puun pehmeä pyöreys. Helmeilevä ryöpsähdys. Lähde kanssamme Aarikan luonnollisten ja elämäniloisten värien, leikkisten muotojen ja perinteisten klassikoiden maailmaan. Leikittele rohkeasti Suomessa käsin valmistetuilla, ainutlaatuisilla puukoruilla ja ilmaise itseäsi väreillä sekä muodoilla. Rannekorut, kaulakorut ja sormukset - yksi, kaksi tai monta. Sinä valitset.

Johan

Johan-korut valmistamme yli 40 vuoden kokemuksella. Käytämme kotimaista korkealaatuista ohutvaneria, jonka leikkaamme vesileikkaustekniikalla. Leikattu pinta on täysin puhdas, eikä siihen tule palaneen tuoksua. Johan-korujen korkean laadun tunnistaa mm. leikatun reunan pintakäsittelystä. Vain Johan-koruissa on myös leikattu reuna pintakäsitelty.

Kaikki käyttämämme väriaineet ovat suomalaisia ja myrkyttömiä. Metalliosat ovat kirurgin terästä.

Havina Stories

Yksi keskeinen ominaisuus Havinan korvakoruille on niiden keveys. Itse olen aina pitänyt näyttävistä korvakoruista, mutta usein ne venyttävät korvanlehteä ja tuntuvat painavilta.

 Havinan tarinakin on siis lähtenyt liikkeelle koruntekijän omasta tarpeesta saada näyttävät, mutta kevyet korut, jotka pitkälti erottuvat muista brändeistä omanlaisensa muotoilun ansiosta. Tässä ilmeisimmin onnistuin, koska ystävät, sukulaiset ja kauneushoitolassani, jota pyöritin muutaman vuden, vierailleet asiakkaat halusivat myös itselleen pitämiäni koruja.Näytetään tuotteet 1 - 20 (211 tuotteesta)