Kupilka 37 Nuuskamuikkunen original

29,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Kupilka 37 Nuuskamuikkunen original

2 in 1 ERÄJUOMA-ASTIA

Nuuskamuikkunen on filosofinen kulkuri, joka kulkee kalastellen ja huuliharppua soitellen. Hän kantaa kaiken tarvitsemansa selkärepussa, sillä liika tavara tekee hänen mielestään elämästä liian monimutkaista.

Arvoituksellinen Nuuskamuikkunen ei suinkaan karta toisten seuraa, mutta vaeltaa mielellään yksikseen. Matkoillaan hän tutustuu uusiin maisemiin ja kokeilee kalaonnea. Erityisen paljon Nuuskamuikkunen rakastaa vaeltamista yöllä, varsinkin kuunvalossa. Uusilla seuduilla hän ei koskaan kysele paikkojen nimiä, vaan nauttii itse matkasta.

Palkittu KUPILKA 37 palaa yksinkertaisuudessaan eräjuurilleen, missä yksi kuppi riittää. Nauti ensin välipala-ateria, ja juo sitten tee samasta kupista. Tauon jälkeen matka kohti tuntematonta voi jatkua!

tilavuus 3,7 dl
paino 134 g
korkeus 74 mm x leveys 112 mm x pituus 180 mm

 
Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalistamme EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio