Lastentarvikkeet

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme laadukkaita lastentarvikkeita, jotka ovat suunniteltu ilahduttamaan ja inspiroimaan lapsia jokapäiväisessä elämässä! Lastentarvikkeet ovat tärkeä osa lapsen kasvua ja kehitystä, ja meidän valikoimastamme löydät monipuolisia ja hauskoja tuotteita, jotka tukevat lapsen luovuutta, oppimista ja leikkiä.

Pehmolelut ovat klassinen osa lastenhuoneen sisustusta ja tarjoavat lapsille lohdutusta ja seuraa niin päivisin kuin öisin. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja turvallisia pehmoleluja eri eläinhahmoissa ja kokoissa. Valitse lapsellesi pehmolelu lempparieläimestään tai hanki kokonainen kokoelma, joka tuo iloa ja väriä lastenhuoneeseen.

Kynät ovat tärkeä väline lapsen luovuuden ja oppimisen tukemisessa. Tarjoamme korkealaatuisia ja turvallisia kyniä eri väreissä ja paksuuksissa, jotka sopivat niin piirtämiseen, värittämiseen kuin kirjoittamiseenkin. Valitse lapsellesi hänen suosikkivärinsä ja anna hänen luovuutensa lentää vapaasti!

Päiväkirjat ovat loistava tapa kannustaa lasta ilmaisemaan itseään ja käsittelemään tunteitaan. Tarjoamme laadukkaita ja kauniisti suunniteltuja päiväkirjoja, jotka rohkaisevat lasta kirjoittamaan, piirtämään ja tallentamaan ajatuksiaan ja muistojaan. Valitse lapsellesi päiväkirja, joka heijastaa hänen persoonallisuuttaan ja innostaa häntä ilmaisemaan itseään luovalla tavalla.

 

Bukowski

Bukowski Bears on yksi Euroopan johtavista premium-pehmolelumerkeistä.

Eurooppalaisen käsityön syvään perinteeseen uppoutuva brändi käyttää hienoimpia vastuullisesti hankittuja materiaaleja luodakseen leluja, jotka ovat sekä ylellisiä että turvallisia. Bukowski-karhu on enemmän kuin pelkkä lelu; Se on rakastettu ystävä, joka ilmentää lämpöä, mukavuutta ja kiintymystä ja lupaa kestää ajan testin. Sen ominaisuudet ovat yksityiskohtaisia ja tarkkoja, jotta ne tarjoavat aidon vetovoiman, joka lumoaa sekä lapset että aikuiset.

Done by Deer

Done by Deer on tanskalainen tuotemerkki, joka suunnittelee arjen välttämättömyyksiä vauvoille ja taaperoille.

Suunnittelemme leluja, astioita ja sisustuksia, jotka ovat hauskoja ja stimuloivia perheen pienimmille ja silmäähiveleviä aikuisille.

Helene Hjort ja hänen suunnittelutiiminsä suunnittelevat kaikki tuotteemme Tanskassa.

Olemme 100% ystävällisiä kaikessa, mitä teemme, alkaen sellaisten tuotteiden suunnittelusta, jotka saavat hymyn kaikkien kasvoille, sellaisten toimittajien hankkimisesta, joilla on samanlaiset arvot kuin meillä, ja ystävällisen työympäristön luomisesta yrityksen sisällä ja kaikkien liikekumppaneidemme kanssa.

Teddykompaniet

Olemme suunnitelleet ja kehittäneet pehmoleluja lähes 30 vuoden ajan. Kaikki tuotteidemme kehitys tapahtuu Båstadissa ja tuotteidemme valmistuksessa teemme yhteistyötä huolellisesti valittujen tehtaiden kanssa ympäri maailmaa. Liiketoimintamme alkoi Båstadissa Etelä-Ruotsissa ajatuksella luoda korkealaatuisia ja skandinaavisia nalleja. Nykyään toimitamme pehmoleluja lapsille ympäri maailmaa. Mutta liiketoimintamme, perusideamme ja sydämemme ovat edelleen Båstadissa - täältä saamme inspiraatiota. Meille oli alusta alkaen tärkeää tarjota lasten paras ystävä korkealla laadulla, korkeilla turvallisuusvaatimuksilla ja materiaalivalinnoilla, jotka kestävät monia halauksia, villejä leikkejä, myrskyisiä tunteita ja elinikäistä ystävyyttä. On sanomattakin selvää, että kaikki pehmolelumme ovat laatumerkittyjä. Meille tämä on tärkeää myös ympäristön kannalta. Haluamme antaa panoksemme kestävän ystävän kanssa koko elämän ajan, sukupolvelta toiselle. 

Little Dutch

Little Dutch on perheyritys, jonka juuret ovat ullakolla ja joka on sittemmin kehittynyt yli 45 työntekijän yritykseksi. Perustaja Rinke van der Helm: "Kun odotin vanhinta lastamme, etsin ihania asusteita lastenhuoneeseen. Koska en löytänyt niitä, aloin tehdä omia lamppuja.Sain paljon positiivisia reaktioita ympäristöstäni. Oli hämmästyttävää nähdä, kuinka nämä tuotteet tekevät vanhemmat ja lapset niin onnellisiksi, ja se sai minut haluamaan enemmän. Rakkauden välittäminen kauniilla, rakastavilla ja ainutlaatuisilla tuotteilla ja perheen ilon lisääminen on edelleen keskeinen voima kaiken Little Dutchin toiminnan takana. Olen uskomattoman ylpeä siitä, että Little Dutch on kasvanut tuosta yhdestä valaisimesta kansainväliseksi merkiksi, jolla on laaja valikoima vauvoille, taaperoille ja esikoululaisille. Tiimini ja minä etsimme edelleen uusia tapoja tehdä yhä useammat lapset ja vanhemmat onnellisiksi."

Näytetään tuotteet 1 - 20 (419 tuotteesta)