Myy leipoo punainen mittasetti

17,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Myy leipoo punainen mittasetti

Ihastuttava monikäyttöinen kolmiosainen mittasarja, jonka osat sopivat sisäkkäin. Setin mittojen vetoisuudet ovat 2 dl, 1 dl sekä 0,5 dl, ja näistä alin mitta on purkkimainen. Mittakupit pysyvät näppärästi yhdessä avattavan lenkin avulla, ja niissä on kätevät kaatonokat ja kahvat. Näppärät ja kätevät valkoiset mitat on kuvitettu leipovan Pikku Myyn kuvilla.

Leipominen on ihanaa - ja aina hyvä idea! Pikku Myy valmistaa keksejä niin vauhdikkaasti, että jauhot vain pöllyävät, kananmunia rikkoontuu ja sokeriakin saattaa valua pöydälle. Siitä viis, kunhan vain saa ainekset vatkattua sekaisin ja kaulittua taikinan. Välissä ehtii onneksi myös jonglöörata marjoilla, juosta jauhoisin jaloin ja odottaa kärsimättömänä uunin edessä. Lopputulos on kaiken tämän vaivan - vai hauskuuden - arvoista. Nam!

Mittakupit ovat leipojan ja ruoanlaittajan oiva apuväline keittiössä. Leipoessa on turha arvuutella ainesosien määriä, kun ne voi tarkasti mitata mittakuppien avulla. Olisi harmillista, jos leipomisen onnistuminen jäisi kiinni vääristä mittasuhteista. Mittasetin saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Myy leipoo -sarjan tuotteisiin.

HOITO-OHJE
Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun.

Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

desimitta, mittasetti, pikku myy, muumi, leivonta

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio