Myy leipoo vatkauskulho s

17,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Myy leipoo vatkauskulho s

Ihastuttava ja monikäyttöinen melamiininen vatkauskulho kätevällä kaatonokalla sekä pohjassa olevalla liukuesteellä. S-kokoisen pienemmän kulhon tilavuus on 1 litra. Kulhon pohjaväri on punainen, ja se on kuvitettu leipovan Pikku Myyn kuvilla. Kokonaisuus tuo iloa, riemua ja Pikku Myyn tinkimätöntä asennetta keittiöön.

Leipominen on ihanaa - ja aina hyvä idea! Pikku Myy valmistaa keksejä niin vauhdikkaasti, että jauhot vain pöllyävät, kananmunia rikkoontuu ja sokeriakin saattaa valua pöydälle. Siitä viis, kunhan vain saa ainekset vatkattua sekaisin ja kaulittua taikinan. Välissä ehtii onneksi myös jongleerata marjoilla, juosta jauhoisin jaloin ja odottaa kärsimättömänä uunin edessä. Lopputulos on kaiken tämän vaivan - vai hauskuuden - arvoista. Nam!

Melamiininen valkoinen kulho on erittäin näppärä: siinä on kätevä kaatonokka, kädensija sekä pohjassa kuminen liukueste, joka pitää kulhon paikoillaan. Kulhossa valmistuu lettutaikinat, muut leivonnaisten valmistusvaiheet ja sitä voi säilyttää myös esillä keittiössä. Kulho tuo iloa yhteisiin leivontahetkiin lasten kanssa ja se piristää myös aikuista keittiöpuuhissa.

HOITO-OHJE
Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun.

Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä - ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

vatkauskulho, kulho, keittiö, leipominen

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio