Metsola

Metsolan tarina alkaa rakkaudesta sekä huolenpidosta – ja intohimo kestävän kauniiden vaatteiden suunnitteluun leiskuu edelleen!


Vuonna 2007 perustettu Metsola on yksi vanhimmista suomalaisista lastenvaatebrändeistä, joka sai alkunsa nostalgisesta retrobuumista ja toi markkinoille rohkeat värit sekä kuosit ilostuttamaan suomalaisten lapsiperheiden pukeutumista. Metsolan tyyli on vuosien varrella kehittynyt ja muuttanut muotoaan mutta pysynyt tunnistettavana persoonallisena itsenään. Yllätykselliset mallistot, villit kuosit, herkät röyhelöt ja leikkisät nallenkorvat kuvastavat hyvin Metsolaa.


Metsola sai uuden omistajan tammikuussa 2021 kotimaisesta perheyhtiöstä, SGN Group Oy:stä. Valtaosa vuonna 1933 perustetun konsernin liikevaihdosta tulee Suomesta, mutta sillä on merkittävää liiketoimintaa myös muun muassa Ruotsissa ja Baltiassa. SGN Groupin toimialoihin kuuluvat moottoriurheilu, liikunta ja vapaa-aika, kuluttajatuotteet, maatalous- ja konekauppa sekä teollisuuslaitteet. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

 

Metsolan upeat värit, graafiset leikkaukset ja kuosit luovat tunnistettavan brändin, jonka vaatteista on vuosien saatossa tullut arvostettuja ja haluttuja keräilytuotteita laatutietoisten perheiden vaatehyllyille.

Metsola-tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnonkuiduista ja kierrätysmateriaaleista. Huolellisen suunnittelun tuloksena syntyy vaate, jolla on pitkä elinkaari ja joka kestää kulutusta. Me haluamme pitää huolta tärkeimmistä ympärillämme olevista asioista, kuten neljän vuodenajan luonnosta, joka on samaan aikaan vahva ja herkkä. Tahdomme, että lapsemme saavat nauttia luonnon kausittain muuttuvasta, ihmeellisestä kauneudesta nyt ja aina - koska rakkaus on tulevaisuuden tekoja.

Puuvillakankaidemme valmistusmenetelmiä- ja prosesseja kehitetään koko ajan kestävämpään suuntaan. Kierrätysmateriaalien hyödyntäminen tuotteissamme lisääntyy vuosi vuodelta. Metsola pyrkii jatkuvasti etsimään  yhteistyökumppaneita, jotka kiinnittävät huomiota tuotantoprosessiensa ympäristöystävällisyyteen ja tähtäävät luonnonvarojen kestävään käyttöön sekä kehittävät uusia moderneja tapoja valmistaa materiaaleja vaateteollisuuteen.

Pelkkä kestävien materiaalien käyttö ja eettiset valmistustavat eivät kuitenkaan tee vaatteesta vastuullista. Siksi kannustammekin asiakkaitamme kierrättämään vaatteet uusille käyttäjille! Mitä? useammalla lapsella tuotteemme ovat käytössä?, sitä pidempi niiden elinkaari on.

 


Näytetään tuotteet 1 - 20 (164 tuotteesta)