Vaatteet

Vaatteet

Martinex

Perustettu vuonna 2019 Helsingin sydämeen. Matkamme alkoi visiosta täyttää markkinoilla oleva aukko. Huomasimme Muumin kanssa aukon, jossa vaatevaihtoehdot palvelivat vanhempia sukupolvia ja lapsia, mutta tyylitietoisille nuorille aikuisille oli huomattava puute. Tästä oivalluksesta tuli brändimme kulmakivi.

NordicBuddies-tiimi on uppoutunut 90-luvun animaatioiden, hahmojen ja sarjakuvien maailmaan, ja meillä, NordicBuddies-tiimillä, on yhteinen rakkaus nostalgiseen viehätykseen, joka määritteli kasvatuksemme.

NordicBuddiesin olemus perustuu kahden elintärkeän elementin synergiaan: "Nordic" ja "Buddies". Ensimmäinen osa, 'Nordics', ilmentää sitoutumistamme pohjoismaisten tuotemerkkien rikkauden, rakastettujen ikonien, kuten Muumien ja Mauri Kunnaksen, esittelyyn. Uskomme, että haluamme herättää nämä arvostetut brändit henkiin poikkeuksellisten tuotteiden avulla, jotka herättävät ihmisten syviä yhteyksiä ja rakkaita muistoja. Toinen osa, "Buddies", on osoitus osallistavasta filosofiastamme. NordicBuddiesissa juhlimme monimuotoisuutta ja uskomme, että ei ole väliä, mistä olet kotoisin tai kuka olet - olemme kaikki kavereita.

Näytetään tuotteet 1 - 20 (74 tuotteesta)