Kupilka juniori Muumipeikko kahvilla mustikka

22,00€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Kupilka juniori Muumipeikko kahvilla mustikka

JUNIOR ERÄJUOMA-ASTIA

Ensimmäinen Kupilkani…

sopii käteeni vallan mainiosti,
tuo luonnon lähelle minua ja
inspiroi minua seikkailemaan.
Tilavuus 1,2 dl
Paino 49 g
Korkeus 50 mm x leveys 76 mm x pituus 135 mm
Vinkki: Kupilka 12 käy erinomaisesti myös tuplaespressolle!

MUUMIPEIKKO

Muumipeikko on hyväntuulinen ja innostuu kaikesta näkemästään. Maailmassa on paljon jännittävää tutkittavaa, mutta erityisesti Muumipeikko pitää kivien ja näkinkenkien keräämisestä. Hän rakastaa merta kuten koko muumiperhe. Hän on niin utelias ja rohkea, että hän haluaa ymmärtää outojakin asioita ja olentoja – mitään pelkäämättä. Omaperäinen kulkuri Nuuskamuikkunen on haaveilevan ja mietteliään Muumipeikon paras ystävä.

“Hän ajatteli miten kiihkeästi hän rakasti kaikkea, metsää ja merta, sadetta ja tuulta, auringonpaistetta ja ruohoa ja sammalta, ja miten mahdotonta olisi elää ilman niitä.” Muumipeikko ja pyrstötähti (1946)

 
Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalistamme EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio