Koti

Tervetuloa tutustumaan kodin sisustusvalikoimaamme, joka tarjoaa inspiraatiota ja ratkaisuja kodin kaunistamiseen ja henkilökohtaisen tyylin luomiseen! Kodin sisustus on tapa heijastaa persoonallisuutta, luoda viihtyisä ympäristö ja tehdä kodista paikka, jossa rakastat viettää aikaa.

Muurla

Kaikki alkoi lasinpuhalluksesta Muurlan lasitehtaassa. Vuosikymmenien saatossa Muurlasta on kasvanut laajasti tunnettu suomalainen designtalo, jossa suomalainen suunnittelu ja puhdaslinjainen, käytännöllinen muotoilu muodostavat suunnittelun peruslähtökohdat. Haluamme luoda tuotteita, jossa yhdistyvät korkea laatu ja käytettävyys, ja jotka ovat käytössä arjen keskellä ja juhlan hetkellä. 

 

Aarikka

Aarikka-tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan käsityönä. Koska tuotteet kootaan lähialueella, pystytään kuljetusmatkat pitämään lyhyinä. Lähellä tuottamisen lisäksi tuotteiden ekologisuuteen vaikuttaa tarpeettomien pakkausten välttäminen ja ekologisten raaka-aineiden, kuten puun, suosiminen. Puu on materiaaleista Aarikalle omin ja rakkain. Se tulee aina luotettavilta yhteistyo?kumppaneilta, joilla on valmius kehittää kalustoaan ja tuotantometodeitaan mahdollisimman tehokkaiksi ja ympäristöystävällisiksi.

Designin ensisijainen tehtävä on tuoda iloa. Niin Kaija Aarikka uskoi jo vuonna 1954 ja se näkyy kaikessa Aarikassa tänäkin päivänä.

Suomalainen luonto ja metsä ovat aina olleet aarikkalaisen suunnittelun lähtökohtia – niiden kauneus ja yksityiskohdat, mutta myös puu materiaalina. Kestävä puu, jotta huominen kestäisi ja tuotteemme vielä huomennakin. 


Näytetään tuotteet 1 - 20 (287 tuotteesta)