Gugguu

Gugguu sai alkunsa vuonna 2012. Siskoksilla, kolmen lapsen äideillä, oli haasteita löytää lapsilleen laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä lastenvaatteita. Monenlaisia lastenvaatteita oli kyllä saatavilla, mutta harmillisesti vaatteiden mitoitus ei miellyttänyt tai laatu ei vastannut korkeita laatuodotuksia. Siskoksille oli tärkeää, että vaate kestäisi kunnolla käyttöä ja vaatetta voisi kierrättää seuraaville lapsille. Niinpä heräsi ajatus ideasta alkaa suunnittelemaan ja valmistamaan lastenvaatteita itse.

Alusta alkaen oli erittäin selkeä visio siitä, minkälainen oma lastenvaatemerkki olisi, ja miltä sen tulisi näyttää. Yksi kaikkein tärkeimmistä asioista oli, että tuote on korkealaatuinen. Ajatuksena oli, että vaatteet olisivat designiltaan yksinkertaisen selkeitä, sisältäisivät pieniä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia sekä leikkauksia, jotka kiinnittäisivät huomion. Vaatteiden mitoitus haluttiin miettiä tarkkaan. Hyvin tärkeää oli myös, että tuotteet olisivat ekologisia ja eettisesti tuotettuja. Usko omaan visioon ja arvoihin oli hyvin vahva. Niinpä siskokset lähtivät rohkeasti heille tuntemattomalle toimialalle yrittäjiksi.

 Yritys perustettiin vuonna 2012. Pitkien etsintöjen ja kokeiluiden jälkeen löytyi viimein sopivat kangastoimittajat Suomesta ja Virosta sekä luotettava tuottaja Virosta. Arvot ohjasivat jokaista vaihetta. Ennen kun ensimmäinen mallisto saatiin tuotantoon, piti brändille keksiä vielä nimi. Monia eri vaihtoehtoja mietittiin, mutta sopivaa nimeä ei tuntunut löytyvän millään. Vihdoin se kuitenkin löytyi, ja vieläpä ikimuistoisella tavalla! Brändin omistajasiskokset juttelivat puhelimessa tulevasta yrityksestään, kun yhtäkkiä toisen 1-vuotias pikkumies tuli nurkan takaa haparoivin askelin, leveä hymy kasvoillaan ja sopersi ”Gugguu!” Sana kantautui puhelimen toiseen päähän, ja silloin välähti: Gugguu! Se oli siinä! 

Ensimmäinen oma mallisto, joka sisälsi yhteensä 12 eri tuotetta julkaistiin lapsimessuilla keväällä 2013. Siitä alkoi Gugguun matka. Mallisto on vuosien saatossa laajentunut runsaasti. Trikoo- ja college tuotteet ovat saaneet rinnalleen ulkovaate- ja asuste- mallistot. Kaiken kaikkiaan eri tuotteita on tällä hetkellä valikoimassa yli 100kpl erilaisine värivariaatioineen. Neuleasusteet on alusta asti valmistettu Suomessa, mikä on meille kunnia-asia. Ensimmäinen tehdas Virosta on edelleen meidän tärkeä yhteistyökumppani, mutta rinnalle olemme joutuneet kasvun myötä etsimään uusia, samat arvot jakavia, tuotantotehtaita.

Näytetään tuotteet 1 - 20 (166 tuotteesta)