Luonkos

Valitse muoviton tulevaisuus jo nyt: astu metsäkylpyyn ja anna luonnon ja Luonkosin pitää huolta sinusta!

Luonkosin luonnonkosmetiikka on vastuullista: raaka-aineet ovat 98 % sertifioitua, vastuullista luomutuotantoa. Tuotteemme ovat täysin eläinkokeettomia, ja ne tehdään käsin Naantalissa. Lähes kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

 Ihanat ekologiset tuotteet hellivät kaikkia ihoja: herkälle iholle, rasvaiselle iholle, aikuiselle iholle ja nuoren epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle löytyvät omat tuotteet. Saatavilla on tuotteet kasvojen puhdistukseen, vartalon ihonhoitoon, atooppisen ihon avuksi ja moneen iho-ongelmaan.

Luonkosin tuotteet ovat vedettömiä ja monikäyttöisiä, joten ne ovat täydellisiä kumppaneita matkoille, mökille ja festareille. 

Luonkosin kotikaupungissa, Naantalissa, on vuosisatoja sitten kukoistanut naisten, luonnon ja hyvinvoinnin yhteys. Birgittalaisluostarin pihat täyttyivät naisten runsaista, tuoksuvista yrttitarhoista, joista haettiin ratkaisut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Näiden samojen birgittalaisnaisten jalanjäljillä Luonkos lähti etsimään vastauksia siihen, miten kauneutta ja hyvinvointia voidaan lisätä tehokkaasti, mutta yksinkertaisemmin sekä luontoa kunnioittaen. 

Ratkaisut löytyivät niin luonnosta ammentavasta perimätiedosta kuin nykyaikaisesta tieteellisestä ymmärryksestäkin. Lopputulos tiivistyi mehiläiskennon muotoisiin paketteihin, joista jokaisesta löytyy kaikki, mitä ihosi tarvitsee.

Luonkos valmistaa tuotteet käsityönä Naantalissa. Mahdollisimman kekseliäästi ja ympäristöä säästäen. Luonkos käyttää vihreää sähköä ja minimoi hiilijalanjäljen. Vettäkin yritys kuluttaa mahdollisimman vähän, joten vedettömät tuotteemme eivät tarvitse säilöntäaineita. Pesuveden mukana ei viemäriin päädy mikromuoveja eikä muita luontoa kuormittavia ainesosia – vain luonnon biohajoavia raaka-aineita. Kierrätämme kaiken mahdollisen ja pakkaukset ovat luonnollisesti biohajoavia.'

Zero waste -ajattelu on johtotähti

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.