Kupilka 37 Muumipappa mustikka

29,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Kupilka 37 Muumipappa mustikka

2 in 1 ERÄJUOMA-ASTIA

Palkittu KUPILKA 37 palaa yksinkertaisuudessaan eräjuurilleen, missä yksi kuppi riittää. Nauti ensin välipala-ateria, ja juo sitten tee samasta kupista. Tauon jälkeen matka kohti tuntematonta voi jatkua!

  • tilavuus 3,7 dl
  • paino 134 g
  • korkeus 74 mm x leveys 112 mm x pituus 180 mm

 

PALKINNOT: Scandinavian Outdoor Award (SOA), Hardware Accessories Winner, 2018. The Scandinavian Outdoor Hardware Accessories Award is a testimony of outstanding quality, functionality and Scandinavian design. An international jury consisting of the most influential outdoor journalists and product experts has declared this product to be one of the finest Scandinavian products currently on the market.

MUUMIPAPPA

Perheensä puolesta Muumipappa on valmis tekemään mitä vaan. Hän nauttii elämästä Muumilaaksossa, mutta on utelias ja valmis kokeilemaan uusia asioita. Seikkailut ovat aina tervetulleita. Muumien elämässä niitä onneksi tapahtuu usein.

Muumipappa on myös haaveilija, joka pitää kyseenalaisten kavereiden seurasta ja viskistä. Hän keskittyy mielellään suurten asioiden pohtimiseen ja tekee muistiinpanoja havainnoistaan. Kirjoittaminen on Muumipapalle erittäin tärkeää. Hän pitää suunnattomasti merestä ja on omasta mielestään taitava purjehtija ja kalastaja.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio