Kupilka 21 Muumit retkellä mustikka

28,00€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Kupilka 21 Muumit retkellä mustikka

ERÄJUOMA-ASTIA

Ulkoilun uusi aikakausi alkoi juuri tästä kupista. Jo ennen muinoin Kupilka21:n muotoa suosittiin sen käytettävyyden vuoksi. Me tuunasimme kupista entistä ehomman. Tämä kestävä kuppi pitää kuuman kuumana polttamatta sormia.

  • tilavuus 2,1 dl
  • paino 83 g
  • korkeus 60 mm x leveys 93 mm x pituus 165 mm

MUUMIT RETKELLÄ

Parhaat ystävykset Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen retkellä.

Muumipeikko kysyi että asuuko Nuuskamuikkunen teltassa aivan yksin johon hän vastaa: “Tänään satun asumaan täällä, huomenna jossain muualla. Se teltassa asumisessa onkin niin kätevää.”

 
Ekologiset Kupilka-astiat kestävät sekä kiehuvaa vettä että -30°C pakkasta. Astiat voi pestä käsin luonnossa tai astianpesukoneessa kotiin palatessa. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta biomateriaalistamme EKOenergialla, ja ne patinoituvat kauniisti menettämättä laatuaan. Kupilkan tuoreuden voi testata puun tuoksusta – mitä voimakkaampi tuoksu, sitä uudempi tuote! Jotta Kupilka kestäisi käytössänne mahdollisimman pitkään, emme suosittele tuotetta mikroon, hellalle tai avotulelle laitettavaksi. Elinkaaren lopuksi tuotteen voi kierrättää, polttaa lämpöenergiaksi tai palauttaa valmistajalle uusiokäyttöä varten. Kupilka-pakkaukset ovat kierrätyspahvia.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio