Sinun tarinasi - taaperosta koululaiseksi

54,00€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Sinun tarinasi - taaperosta koululaiseksi

Sinun tarinasi on tyylikäs ja kauniisti toteutettu kirja lapsesi lapsuusmuistoja varten. Tähän kauniiseen, vaaleansävyiseen ja valokuvilla kuvitettuun kirjaan on ihanaa kirjata ylös rakkaimpia muistoja vuosien varsilta. Kirja sopii värityksensä puolesta sekä pienille tytöille, että pojille. 

Kirja on kovakantinen, valkoinen ja siinä on kultafolioinnilla kirjan nimi. Tämä kirja on osa Linnolahti Photographyn White baby books kirjasarjaa. Kirja on kooltaan ja ulkonäöltään tehty sopimaan aikaisempien kirjojen kanssa. Tätä tyylikästä ja ajattoman kaunista kirjaa on ilo pitää esillä. 

 
Sinun tarinasi kirjaa pääsee täydentämään lapsesi ollessa kaksivuotias aina seitsemään ikävuoteen saakka. Kirja etenee selkeästi vuosi vuodelta sisältäen valmiita kysymyksiä, jotta sinun on helppo ryhtyä täydentämään sitä. Kirjaan on jätetty reilusti tilaa myös valokuville. 

 Sinun tarinasi kirjaan saat kirjoittaa mm. lapsesi lempiasioista, uusista taidoista, ruokailuhetkistä, arjesta, reissuista ja lomista, päivähoidosta, syntymäpäivistä jne. 

Täyttämällä tätä kirjaa pääset luomaan lapsesi oman tarinan siitä, kuinka sinun pienestä kaksivuotiaastasi kasvaa reppu selässä kulkeva koululainen. 

 
Kirjan etukannesta löydät pienen taskun, johon voit sujauttaa kortteja, valokuvia yms. Lisäksi kirjan voi sulkea lenkillä kiinni, ettei välissä olevat tärkeät muistot pääse tippumaan. Kirja saapuu sinulle kauniissa valkoisessa rasiassa, jossa on kultaisella folioinnilla kirjan nimi. Tässä lahjalaatikossa voit säilyttää muistoja lapsestasi, kortteja tai vaikkapa valokuvia. 

Tekniset tiedot:
Kovakantinen, lankasidottu ja avoselkäinen
Koko: 170x240mm
Sivumäärä: 376 sivua, painettu laadukkaalle 140g paperille.
Julkaisuvuosi: 2021
Kustantaja: Linnolahti Photography
Ulkoasu, kuvitus, sisältö : Elina Linnolahti
Kieli: suomi
Painettu: EU

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio