Rakasta itseäsi - Päiväkirja

29,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Seik Rakasta itseäsi - Päiväkirja

Olemme koonneet tähän päiväkirjaan vuoden mittaisen harjoituksen, jossa voit oppia rakastamaan itseäsi, olemaan onnellinen ja kiitollinen sekä saavuttamaan tavoitteesi.
 
Kirjassa on yksi isompi tehtävä viikossa ja pienempiä kysymyksiä pitkin viikkoa. Tehtävät ovat yksinkertaisia, mutta ne saavat sinut pohtimaan ja toimimaan itseäsi kohtaan paremmin. Kysymysten avulla pääset joka päivä pohtimaan uusia asioita ja tuntemaan kiitollisuutta pienistä asioista ympärilläsi.
 
Tämä kirja on suunniteltu opastamaan sinua läpi ihanan ja inspiroivan vuotesi täynnä iloa, rohkeutta ja tyytyväisyyttä. Toivomme, että löydät täältä myös tekoja, joita voit toteuttaa tulevaisuudessa. Vuoden mittaan voit kirjata ylös kokemuksesi eri tehtävien tekemisestä. Ole kiitollinen arjen pienistä asioista ja anna sielullesi iloa ja rauhaa. Kirjoita ylös, mitä olet oppinut tekemistäsi asioista, ja kuinka tasapainotat sinulle tärkeät asiat osana elämääsi. Vuoden lopussa tarkastele kuluneita 12 kuukautta ja analysoi kasvusi ja kehityksesi. Ole ylpeä saavutuksistasi!

1. Saa sinut ajattelemaan ja analysoimaan

Kysymme sinulta joka päivä kysymyksiä, joilla tarkastelet päivääsi. Viikottaiset tehtävät auttavat sinua pitämään huolta itsestäsi ja kysymysten avulla löydät sinulle sopivimmat tehtävät, joita voit tehdä myös tulevaisuudessa kirjan täyttämisen jälkeen.

2. Luo uusia tapoja

Tee tämän kirjan täyttämisestä päivittäinen tapa. Vuoden jälkeen kiitollisuus ja itsestäsi huolehtiminen ovat jo luonnollisena osana elämääsi, mikä palkitsee sekä kehoasi että mieltäsi.

3. Helppoa ja vie vain muutaman minuutin päivässä

Kehitimme tämän kirjan niin, että sitä on helppo täyttää uneliaana aamulla, kesken lounastauon tai illalla ennen nukkumaanmenoa. Pidä kirjaa esimerkiksi yöpöydälläsi ja sisällytä se päivittäisiin rutiineihisi.

4. Mahdollisuus tarkastella kulunutta vuotta

Tämä kirja sisältää tehtäviä ja kysymyksiä koko vuoden ajalle. Kun kaikkiin kysymyksiin on vastattu, sinun ei tarvitse heittää kirjaa pois. Sen sijaan voit palata siihen myöhemmin ja muistella tehtäviä, joista pidit eniten, tarkastella kulunutta vuotta ja analysoida kehitystäsi.

5. Hetki itsesi kanssa, jota odotat päivittäin

Tämä kirja on oman hyvinvointisi harjoittamisen toteuttamista. Koska sen täyttäminen on niin helppoa, sitä odottaa joka päivä. Sitä ei pidä tehdä hampaat irvessä – vain hyvällä mielellä ja itseään rakastaen!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio

Muut ovat ostaneet myös näitä:

Samankaltaisia tuotteita:

Suosituimmat tuotteet: