Chakrakynttilä korkea sateenkaari

14,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Chakrakynttilä korkea sateenkaari

Korkea putkikynttilä, jossa on eriväristä vahaa jokaiselle seitsemälle eri chakralle. Kynttilä on korkeassa lasipurkissa, jossa jokainen chakrasymboli on asiaankuuluvan vahavärin päällä. Tämä kynttilä on ihana lahja joogasta tai reikistä nauttivalle henkilölle, joka auttaa parantamaan henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan. Parafiini. Arvioitu palamisaika 65 tuntia.

Chakrat ovat energiakehiä tai energiakeskuksia kehossa, jotka ovat peräisin muinaisesta intialaisesta perinteestä. Niitä pidetään keskeisinä kehon energian virtaamisen ja henkisen, fyysisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin kannalta. Tässä on lyhyt yleiskatsaus seitsemään päächakraan:

  1. Juurichakra (Muladhara): Sijaitsee häntäluun ja lantion välissä. Se liittyy maadoittumiseen, turvallisuuden tunteeseen, selviytymiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

  2. Sakraalichakra (Svadhisthana): Sijaitsee lantion alueella. Se liittyy luovuuteen, seksuaalisuuteen, tunne-elämään, nautintoon ja sosiaalisiin suhteisiin.

  3. Solar Plexus -chakra (Manipura): Sijaitsee navan yläpuolella vatsan alueella. Se liittyy itsetuntoon, voimaan, itsekontrolliin, itsemääräämisoikeuteen ja henkilökohtaiseen voimaan.

  4. Sydänchakra (Anahata): Sijaitsee rintakehän keskellä sydämen kohdalla. Se liittyy rakkauteen, myötätuntoon, anteeksiantoon, yhteyteen ja empatiaan.

  5. Kurkkuchakra (Vishuddha): Sijaitsee kaulan alueella kurkun yläpuolella. Se liittyy kommunikaatioon, totuudenmukaisuuteen, itseilmaisuun, luovuuteen ja itsensä ilmaisuun.

  6. Kolmas silmä -chakra (Ajna): Sijaitsee otsan keskellä kulmakarvojen välissä. Se liittyy intuitioon, näkemykseen, selväkuuloisuuteen, mielikuvitukseen ja sisäiseen näkemiseen.

  7. Kruunuchakra (Sahasrara): Sijaitsee pään päällä. Se liittyy henkisyyteen, korkeampaan tietoisuuteen, universaaliin yhteyteen, viisauteen ja valaistumiseen.

Jokainen chakra vaikuttaa tiettyyn fyysisen, emotionaalisen ja henkisen hyvinvoinnin osa-alueeseen. Tasapainoiset chakrat edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia, kun taas epätasapainoiset chakrat voivat aiheuttaa erilaisia ongelmia kehon, mielen ja energian virtauksen kanssa. Chakrojen tasapainottamiseksi ja puhdistamiseksi käytetään erilaisia menetelmiä, kuten meditaatiota, hengitysharjoituksia, joogaa, kristalliterapiaa ja reikiä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio