Chakrakynttilä solar plexus

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Chakrakynttilä solar plexus

Kohdista solar plexus -chakra uudelleen tämän upean sitruunatuoksuisen kynttilän kanssa. Keltaista himmeää lasipidikettä ja metallista kantta korostaa keltaisten jadekristallisirujen sirottelu, jota voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin hengellisiin tarkoituksiin. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana.

Parafiini. Arvioitu palamisaika 25 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. Suunnitellut Something Different Wholesale ja osa Seven Chakras -kristalliparannuslahjojen valikoimaa.

Solar plexus -chakra, tunnetaan myös nimellä Manipura, on yksi seitsemästä päächakrasta ihmiskehossa. Se sijaitsee vatsan alueella, navan yläpuolella. Tämä chakra on yhteydessä itsetuntoon, voimaan, itsekontrolliin ja henkilökohtaiseen voimaan. Tässä on lisätietoja solar plexus -chakrasta:

  1. Sijainti: Solar plexus -chakra sijaitsee vatsan alueella, navan yläpuolella, ja se on lähellä solar plexus -hermoja, mistä se on saanut nimensä.

  2. Väri: Solar plexus -chakran väri on keltainen, mikä symboloi voimaa, energiaa ja valtaa.

  3. Tehtävä ja merkitys: Solar plexus -chakra on keskeinen chakra, joka liittyy itsetuntoon, henkilökohtaiseen voimaan, itsetuntoon ja itsekontrolliin. Se auttaa meitä tuntemaan olomme itsevarmaksi ja voimakkaaksi omassa persoonallisuudessamme ja päätöksenteossamme.

  4. Energia ja tasapaino: Tasapainoinen solar plexus -chakra ilmenee vahvana itsetuntona, luottamuksena itseen ja kykynä ilmaista itseään vapaasti ja rohkeasti. Epätasapainossa ollessaan se voi aiheuttaa epävarmuutta, pelkoa, päätöksenteon vaikeuksia tai liiallista kontrollia.

  5. Aktivointi ja tasapainottaminen: Solar plexus -chakran aktivointiin ja tasapainottamiseen voi sisältyä joogaa, meditaatiota, hengitysharjoituksia, fyysistä aktiivisuutta ja positiivista ajattelua. Se voi myös sisältää työskentelyä oman itsetunnon ja arvon tuntemisen kanssa sekä oman voiman ja valtuuksien tunnistamista ja hyväksymistä.

Solar plexus -chakra on tärkeä osa energiakeskusten järjestelmää, joka tukee itsetuntoa, voimaa ja henkilökohtaista voimaa. Tasapainoisena se auttaa meitä ottamaan vastuun omasta elämästämme ja toimimaan rohkeasti omien arvojemme mukaisesti.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio