Horoskooppikynttilä jousimies

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä jousimies

Tuo voimaa ja positiivisuutta 22. marraskuuta ja 21. joulukuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla Jousimiehen horoskooppikynttilällä. Ylang Ylang & Amber -tuoksua korostaa ripaus sinistä turkoosia sirua, jota voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin hengellisiin tarkoituksiin. Rohkeuden, harmonian ja luottamuksen kivenä tämä jalokivi auttaa jousimiehiä tulemaan avoimemmiksi rakkaudelle ja anteeksiannolle ja päästämään irti itsesabotaasin malleista.

Symboliikka ja merkitys: Turkoosin uskotaan olevan suojelukivi, joka tuo onnea ja hyvinvointia käyttäjälleen. Sitä on käytetty suojelemaan käyttäjää negatiivisilta energioilta ja onnettomuuksilta sekä edistämään henkistä tasapainoa ja rauhaa.

Parantavat ominaisuudet: Turkoosia käytetään myös parantavissa tarkoituksissa. Sen uskotaan auttavan vahvistamaan immuunijärjestelmää, lievittämään stressiä ja ahdistusta sekä tasapainottamaan kehoa ja mieltä.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio