Horoskooppikynttilä kaksonen

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä kaksonen

Tuo voimaa ja positiivisuutta 21. toukokuuta ja 20. kesäkuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla Gemini-horoskooppikynttilällä. Laventeli & Cedarwood -tuoksua korostaa sitriinilastujen ripottelu, jota voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin hengellisiin tarkoituksiin. Auringon voiman vangitsevaa sitriiniä pidetään onnenkivenä, joka vahvistaa Kaksosten säteilyä ja positiivisuutta. Vaikean tehtävän edessä tämä jalokivi antaa Kaksosille energiaa ja motivaatiota loistaa kirkkaimmin.

Energia ja symboliikka: Sitriiniä pidetään positiivisen energian kivenä, joka edistää iloa, optimismia ja luovuutta. Sen uskotaan myös tuovan onnea, menestystä ja vaurautta elämään. Sitriiniä liitetään aurinkoenergiaan ja se tunnetaan siitä, että se auttaa kirkastamaan mieltä ja lisäämään henkistä selkeyttä.

Parantavat ominaisuudet: Sitriinin uskotaan auttavan vahvistamaan itsetuntoa ja rohkaisemaan positiivista ajattelua. Sitä käytetään usein masennuksen, ahdistuksen ja stressin lievittämiseen sekä henkisen tasapainon palauttamiseen.

Sydänchakra: Sitriiniä liitetään sydänchakraan, mikä tarkoittaa sitä, että sen uskotaan edistävän rakkautta, myötätuntoa ja harmoniaa suhteissa.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio