Horoskooppikynttilä kalat

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä kalat

Tuo voimaa ja positiivisuutta 19. helmikuuta ja 20. maaliskuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla Kalat-horoskooppikynttilällä. Gardenia-tuoksua korostaa ripaus akvamariinilastuja, joita voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin hengellisiin tarkoituksiin. Kanavoimalla vesielementtiä, akvamariini parantaa kalojen juoksevuutta, lisää niiden vastaanottavaisuutta ympäröiville energioille ja tuo samalla henkistä selkeyttä. Voimakkaista rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettu akvamariini vahvistaa Kalojen empaattista luonnetta, jolloin he voivat tarjota suurta ohjausta ja viisautta.

Energia ja symboliikka: Akvamariini tunnetaan rauhoittavasta ja puhdistavasta energiastaan. Sen uskotaan edistävän rauhaa, selkeyttä ja kommunikaatiota sekä auttavan ilmaisemaan itseään avoimesti ja rehellisesti. Akvamariini on myös symboli rohkeudesta ja voimasta, erityisesti vaikeiden tilanteiden kohtaamisessa.

Parantavat ominaisuudet: Akvamariinia käytetään usein stressin, ahdistuksen ja pelkojen lievittämiseen. Sen uskotaan auttavan puhdistamaan ja tasapainottamaan kehoa ja mieltä sekä vahvistamaan intuition ja henkisen näkemyksen kykyjä.

Kurkkuchakra: Akvamariinia liitetään kurkkuchakraan, joka on energiakeskus kurkun alueella. Sen uskotaan auttavan avaamaan ja tasapainottamaan kurkkuchakraa, mikä voi edistää totuudenmukaista kommunikaatiota ja itsensä ilmaisemista.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio