Horoskooppikynttilä kauris

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä kauris

Tuo voimaa ja positiivisuutta 22. joulukuuta ja 19. tammikuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla Kauris-horoskooppikynttilällä. Santelipuu & Jasmine -tuoksua korostaa ripaus tiikerin silmäsiruja, joita voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin hengellisiin tarkoituksiin. Tiikerin luonnollisia vaistoja heijastava tiikerin silmä on kivi, joka parantaa Kauriin keskittymistä ja antaa heidän nähdä valtavan sisäisen voimansa. Yhdessä Kauriin lujan hengen kanssa tämä jalokivi puhdistaa emotionaaliset esteet ja suojaa heitä epäilyksen tunteilta.

Symboliikka ja energiat: Tiikerinsilmä tunnetaan suojelevasta ja voimaa antavasta energiastaan. Sitä pidetään usein onnen kivenä, joka auttaa suojelemaan käyttäjäänsä negatiivisilta energioilta ja tuomaan rohkeutta ja voimaa vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen. Tiikerinsilmä edistää myös selkeyttä ja keskittymistä sekä auttaa tunnistamaan omat voimavarat ja potentiaalin.

Parantavat ominaisuudet: Tiikerinsilmää käytetään usein stressin, ahdistuksen ja pelkojen lievittämiseen. Sen uskotaan vahvistavan kehoa ja mieltä sekä auttavan tasapainottamaan tunnetiloja ja energiakeskuksia.

Aurinko- ja juurichakrat: Tiikerinsilmää liitetään aurinko- ja juurichakroihin. Sen uskotaan tasapainottavan ja vahvistavan näitä energiakeskuksia, mikä voi lisätä itseluottamusta, voimaa ja maadoitusta.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio