Horoskooppikynttilä leijona

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä leijona

Tuo voimaa ja positiivisuutta 23. heinäkuuta ja 22. elokuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla leijonahoroskooppikynttilällä. Orange & Bergamotin tuoksua korostaa ripaus aventuriinilastuja, joita voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin henkisiin tarkoituksiin. Aventuriinilla on kyky hajottaa negatiiviset ajatukset, ja se on Leon salainen ase itsensä rakastamisen ja sisäisen harmonian edistämiseksi.

Symboliikka ja merkitys: Aventuriini tunnetaan onnen kivenä, joka tuo mukanaan iloa, optimismia ja hyvää tuuria. Sitä pidetään myös kivenä, joka auttaa houkuttelemaan menestystä ja vaurautta elämään. Aventuriinin uskotaan lisäävän luovuutta, rohkeutta ja motivaatiota sekä auttavan vapautumaan pelosta ja epävarmuudesta.

Energia ja parantavat ominaisuudet: Aventuriinin uskotaan auttavan tasapainottamaan ja puhdistamaan energiakeskuksia sekä vahvistamaan kehoa ja mieltä. Sitä käytetään usein stressin, ahdistuksen ja masennuksen lievittämiseen sekä itseluottamuksen ja henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

Sydänchakra: Vihreä aventuriini liitetään erityisesti sydänchakraan, mikä tarkoittaa sitä, että sen uskotaan edistävän rakkauden, myötätunnon ja henkisen kasvun tunteita.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio