Horoskooppikynttilä härkä

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä härkä

Tuo voimaa ja positiivisuutta 20. huhtikuuta ja 20. toukokuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla Härkä-horoskooppikynttilällä. Amber & Vanilla -tuoksua korostaa ripaus lapis lazuli -siruja, joita voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin hengellisiin tarkoituksiin. Lapis lazuli rohkaisee maanläheistä Härkää laajentamaan havaintoaan ja yhdistymään henkiseen puoleensa. Tämä valaiseva jalokivi auttaa taurealaisia olemaan ilmeikkäämpiä ja kommunikoivampia ja lisää heidän itseluottamustaan ja itsetietoisuuttaan.

Energia ja symboliikka: Lapis lazulia pidetään usein viisauden ja totuuden symbolina. Sen uskotaan auttavan henkilöä saavuttamaan selkeyttä ja ymmärrystä sekä kannustavan henkistä kasvua ja kehitystä. Lisäksi se liitetään kommunikaation ja henkisen voiman vahvistamiseen.

Sydänchakra: Lapis lazulia pidetään usein sydänchakran kivenä, ja sen uskotaan auttavan avaamaan ja tasapainottamaan sydänchakraa, mikä voi edistää myötätunnon, rakkauden ja empatian tunteita.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio