Horoskooppikynttilä rapu

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä rapu

Tuo voimaa ja positiivisuutta 21. kesäkuuta ja 22. heinäkuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla rapu-horoskooppikynttilällä. Orange & Kamomilla -tuoksua korostaa ripaus kuukivilastuja, joita voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin hengellisiin tarkoituksiin. Kuukiveä pidetään mestariparantavana kivenä, joka vahvistaa rapujen intuitiota ja ohjaa tietä parempaan hyvinvoinnin tunteeseen.

Symboliikka ja merkitys: Kuukiveä pidetään yleisesti feminiinisenä ja intuitiivisena kivenä. Sitä liitetään kuuhun ja sen syklisiin vaiheisiin, ja sen uskotaan heijastavan kuun energiaa, joka tuo mukanaan pehmeyttä, herkkyyttä ja sisäistä voimaa. Kuukiveä pidetään myös hyvänä kivenä unien ja intuitiivisen viisauden edistämisessä.

Energia ja parantavat ominaisuudet: Kuukiveä käytetään usein emotionaalisen tasapainon edistämiseen ja tunnekeskuksen vahvistamiseen. Sen uskotaan auttavan lievittämään stressiä, ahdistusta ja negatiivisia tunteita sekä edistämään rakkauden, myötätunnon ja myönteisten tunteiden kokemista.

Juuri- ja sakraalichakra: Kuukiveä liitetään erityisesti juuri- ja sakraalichakraan. Sen uskotaan auttavan näiden energiakeskusten tasapainottamisessa ja vahvistamisessa, mikä voi edistää maadoittumista, seksuaalista energiaa ja luovuutta.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio