Horoskooppikynttilä vesimies

12,90€
Määrä: kpl
Heti varastosta! Nopea toimitus!

Horoskooppikynttilä vesimies

Tuo voimaa ja positiivisuutta 20. tammikuuta ja 18. helmikuuta välisenä aikana syntyneille henkilöille tällä upealla Vesimiehen horoskooppikynttilällä. Bergamotti- ja mandariinituoksua korostaa ripaus ametistikristallilastuja, joita voidaan myöhemmin käyttää uudelleen moniin henkisiin tarkoituksiin. Koska ametisti on vesimiehen voimakivi, tämän jalokiven kyvyt auttavat vesimiehiä stimuloimaan syvää ajattelua, lisäämään henkisyyttään ja tuomaan syvää tyyneyttä mieleensä.

Symboliikka ja merkitys: Ametistia pidetään rauhoittavana ja suojelevana kivenä. Se liitetään usein henkiseen kasvuun, selkeyteen ja intuition vahvistamiseen. Ametistin uskotaan myös auttavan rentoutumisessa, stressin lievittämisessä ja negatiivisten energioiden poistamisessa ympäristöstä.

Energia ja parantavat ominaisuudet: Ametistilla on rauhoittava ja tasapainottava energia, joka auttaa tasapainottamaan mieltä, kehoa ja henkeä. Sitä käytetään usein meditaatiossa ja hoidossa stressin, ahdistuksen ja unettomuuden lievittämiseen sekä henkisen selvyyden ja henkisen kasvun edistämiseen.

Kruunuchakra: Ametistia liitetään usein kruunuchakraan, joka sijaitsee pään yläpuolella. Sen uskotaan auttavan avaamaan ja tasapainottamaan kruunuchakraa, mikä voi edistää yhteyttä korkeampaan tietoisuuteen ja henkisiin ulottuvuuksiin.

Pakattu yhteensopivaan liukulaatikkoon, joka sopii täydellisesti lahjojen antamiseen ja esillepanoon. Parafiinia. Kiteet vapautuvat vahasta käytön aikana. Arvioitu palamisaika 21 tuntia. Ole varovainen polttaessasi äläkä koskaan jätä sytytettyä kynttilää ilman valvontaa. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio